Deníky Maleho poseroutky Grega - Recenze všech 4knih

1. května 2011 v 16:18 | Zuzankaaa
Knížky meho ranneho dětství ,Greg Heffley muj dětsky vzor když nepočítame pana Davida :D..
Moje teta mi dala jednou pod stromeček knížku Deník Maleho poseroutky ,když jsem jí otevřela nalezla jsem knížku s 217 strankami někdo si řekne tolik??to číst nebudu ale kdyby nebylo v knize tak rozsáhle písmo a komixy bylo by těch stranek polovic..O čem vlastně je knížka Deník maleho poseroutky (1): Click na celí článek


Představujte si je vám 11 a vše je vopruz..Nikdo to neví tak dobře jako Greg,kde malí poseroutkové,jako je ON(!!!),naraží každy den na chodbách do kluku,co jsou větší silnější atd.Navíc dostal od mámi deník což je knížka,snad aby si zapisoval pocity každopadně by se nemělo čekat Mily deníčku tam a sem:))Knížka je pojmuta vtipem má staršího bratra Rodricka a mladší Manyho ktery si například vzal časopis rodricka do školky kde byla taková slečna na kapotě auta naha nebo jak byl vyhlášen sportovec měsíce Preston R. Dell jehož meno muselo byt na plakatě skraceno na P.R.Dell.. a spousta dalšího smámou nejlepším kamošem Rowleym a dalším..
Když se objevil Konečně dlouho očekavany druhy díl DMP : Rodrick je king četla jsem všechny knížky a tenhle díl je nejslabší ano je to tak pruběh knížky není tak dobry jako v 1.dílu až nakonci se to začíná zvedat do opravdicky dobrych vtipu Grega ,jak vlezl na duchodske dámske zachodky a byl uchyl :D A rodrick to všechno sledoval na telce u dědy toto je recenze takže mužu prozradit (jelikož jsem dřív četla 3.) že ve druhem díle nepálil Greg za Holli Hilsonovou nybrž za 17letou sestrou Holly - Heather,Rowley si take pořídil Deník ,Deník sladkých tajemství a greg šílel kratky popis :Léto skončilo a Greg je vlastně docela rád. A ani se ho neptejte, co dělal o prázdninách, protože o tom fakt netouží mluvit... nejradši by zkrátka s novým školním rokem na všechno zapomněl, obzvláště na JEDNU trapnou událost... Nejhorší na tom je, že jeho starší bratr Rodrick VÍ, co se stalo, a Grega stojí obrovské úsilí, aby své tajemství udržel pod pokličkou. Ale nakonec to stejně praskne...
Jelikož nevím co bych ke 2. připsala, doplním že jsem jí dostala minulí vánocetuhle knížku a stím ještě muj vlastní deník ale ktomu se dostaneme až později..
Poslední kapka Grega Heffleyho u mě zabodovala hodně,prej Uhni,Harry Pottere.. je tu nová serie bestselleru pro všechny a fantasy v ní není ani mák..Tady Gregovi bude hrozit vojna, a už jak jsem říkala bude jeho vyvolenou Holly Hilsonová :))Je to muj dosti oblíbeny díl..
Nesmím opět vynechat popis : Greg se nikdy nezmění. Jen to teť někdo musí vysvětlit tátovi!!Tata si totiž myslí,že muže sveho syna vychovat jako a udělat z něj chlapáka..Proto se horlivě snaží najít pro něj tu nejvhodnější chlapackou činost..Greg se pochopitelně ze všeho lehce i nelehce vykroutí..Jenže když nmu táta pohrozí vojenskou akademiíí je Gregovi jasne,že teť ho musí napadnout něco fakt dobryho..Knižka je docela rozdílná od 2 je víc k zasmátí a je tam víc Graguv tata což není taková vyhoda :))Mužu jej označit za 2 nejlepší..

Muj vlastní deník maleho poseroutky není vlastně kniha ale je to EDICE patří to doní tak nemohu vynechat.Deník mám take testy jsou dobre občas i k zasmatí ale to je 40% knížky jinak jsou tam volne listy na psaní deníku to mě moc nezaujalo myslela jsem že toho bude víc jsou tam komixy,mužu si tvořit vlastní komixy doplňovat bubliny..Předpovídání budoucnosti kreslení vysněneho domu,plakat Wibushne Plíny´,jak dobře znáš kamarada,kamaradku článek od Rowleyho,Grega,Fregleyho ,Rodricka a dalších..

AUTOR JEFF HEFFLEY PLÁNUJE NA LETOŠNÍ JARO DALŠÍ DÍL..
OTÁZKY PRO VÁS :
MÁTE NĚJÁKY DÍL (POKUD ANO JAKY)?
MYSLÍTE ŽE JE GREG BLÁZEN NYBRŽ POSEROUTKA?
LÍBILA SE VÁM ALESPOŇ TROCHU RECENZE?
 


Anketa

Kdo podle vás vyhraje superstar

Kluk
Holka

Komentáře

1 - monika - - monika - | Web | 1. května 2011 v 16:23 | Reagovat

díky ...

2 Biebs Lenulíí ^^ Biebs Lenulíí ^^ | Web | 1. května 2011 v 16:24 | Reagovat

Děkuju :)

3 ..::GirL WiTh SmiLe =):.. ..::GirL WiTh SmiLe =):.. | Web | 1. května 2011 v 16:24 | Reagovat

dik ;)..aj ty máš super dess..

4 Marketa Kolejší Marketa Kolejší | 1. května 2011 v 16:42 | Reagovat

Kniha DMP na mě pusobí přijatelně a dobře mám 1 a 3 jsem stím spokojena teším se na další díl..
1)Ano 1 a 3
2)Rozhodně :D
3)Recenze mě zaujala moc pěkně se to čte máš dobre recenze doufám že se mohu těšit na další od někoho jinačího:)) ;-)

5 Lensqe Lensqe | 1. května 2011 v 16:44 | Reagovat

1)Ne
2)Nemohu soudit
3)Zaujala mne :-D  :-D  :-D

6 Zuzankaaa Zuzankaaa | E-mail | Web | 1. května 2011 v 16:45 | Reagovat

[4]: Dík:))už jsi psala i jindy..Máš icq ?připadaš mi fajn:))):-D

7 Anne <3 Anne <3 | E-mail | Web | 1. května 2011 v 16:45 | Reagovat

já čtu knihu "ZRAZENÁ(škola noci2)" první už jsem přečetla "OZNAČENÁ", je o upírech :D

8 TearSilence* TearSilence* | Web | 1. května 2011 v 16:49 | Reagovat

Hey to může bejt dobrá knížka :D

9 Katie Katie | Web | 1. května 2011 v 17:12 | Reagovat

Ahojky, na mém blogu je 3. kapitola. Zdálo se, že tě příběh zaujal, tak pokud chceš, přečti si další kapitolu :)

10 Bejz. Bejz. | E-mail | Web | 1. května 2011 v 18:00 | Reagovat

Četla jsem všechny tři díly.. Jsou to fajn knížky.. Za dvě hodinky máš jednu přečtenou, takže fajn.

11 Vaness Vaness | Web | 1. května 2011 v 19:55 | Reagovat

Wow tak ja spratelim :) mam si te pridat?

12 Violet Violet | E-mail | Web | 20. května 2011 v 13:51 | Reagovat

1. Já mám všech 5 knížek.
2. Je hodně zvláštní, řekla bych že je takový "vyčůraný". :D
3. Recenze se ti celkem povedla. Vypsala jsi důležité informace a snad i navnadila nové čtenáře. ;-)

13 hohjhh hohjhh | 15. února 2012 v 20:12 | Reagovat

:-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!  :-!

14 Danielka Danielka | 15. srpna 2013 v 10:24 | Reagovat

To je parádní kniha... jedna z mála, kterou bych mohla opravdu číst pořád :-) Ty novější díly se mi zdály lepší, než ty předchoztí. Teď jsem se nedávno koukala a docela mě překvapilo, že je kniha pořád mezi nejlepšími bestsellery. To mě moc potěšilo. http://www.sevt.cz/obchod/knihkupectvi/top-tituly/ hned po nějakých knihách ji tam najdete :-)))

15 Roberanaess Roberanaess | E-mail | Web | 4. května 2017 v 15:48 | Reagovat

What Is The Average Price For Viagra? Best Buy Propecia  <a href=http://byuvaigranonile.com>viagra</a> Acheter Vrai Cytotec Antabuse Buyantabuse Will Keflex Cover Mrsa Achat Cialis Kamagra

16 RichardCling RichardCling | E-mail | Web | 12. listopadu 2017 v 23:38 | Reagovat

Doctors have many challenges to face as they are perennially surrounded by patients, diseases, hospital duties and over-extended or odd shift timings. Universally, doctor is considered to be a noble profession and respectable one at that, but a doctor also has to work under immense pressures, emotional strains and other physical challenges.

A regular physician like most of us at some point face will have to deal with personal situations such as important family affairs, family holidays, sickness or pregnancy that may force them to abandon medical duties. At the same time, a hospital or a healthcare facility is also constantly faced with emergency situations that demand all hands on deck round-the-clock. Therefore, every hospital, clinic or nursing home is compelled to hire locum tenens or substitute doctor in order to keep the staffing under control at all times.

In fact, locum doctors are the most valuable asset for the medical community because they provide quality medical care and act as a helping-hand in emergency situations when the medical facilities need them the most.

Unlike regular or permanent doctors, locum doctor jobs are also ideal career options for medical interns and graduates because they offer a wide array of medical exposure in varied medical specialties, work cultures and healthcare systems. Locum jobs are challenging and flexible, thus an increasing number of medical professionals have benefitted from these jobs, so whether one is looking for a family physicians position or in a hospital or in a clinic, locum jobs for doctors are available at all levels and in different healthcare systems.

In addition, being a locum doctor gives a medical professional the control over their working hours, location of work and choice of area of specialisation. Technically, locum positions are not restricted to general physicians but they are also extended to other fields of medical specialisations such as cardiology, neurology and many more.

Travelling can be an integral part of locum jobs, and these distinctive features are a boon for many dedicated medical professionals who are eager to expand their medical careers with loads of multi-cultural medical experiences. The fact that locum agencies in the UK recruit tens of thousands of locums from across the globe in various NHS hospitals, private clinics, nursing homes and other public hospitals speaks volume of the popularity of locum jobs.

Locating or getting a locum tenens job is a simple task as long as you are registered with one of the many reputable locum agencies. These agencies act as the middle man between locum tenens and medical facilities, and they also look after all the details pertaining to travel for locum tenens, accommodation and the nature of locum work.

Thus, maintaining a healthy locum doctor-agency relationship benefits both the parties, and it also increases the probability of getting recommendable employment opportunities and businesses or vice-versa.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama